Mostako Staalbouw B.V.
Mostako Staalbouw B.V. is in 1971 opgericht door de heer Van de Ven en is van een eenmanszaak uitgegroeid tot een solide onderneming die zijn sporen in de staalbouw wereld heeft verdient.

Locatie
Mostako Staalbouw B.V. is gevestigd in Heesch op het industrieterrein Cereslaan aan de Cereslaan nr.13
Op deze locatie heeft Mostako een modern kantoorpand en een productieruimte van ruim 8000 m2. Tevens hebben wij een grote voorraad van bijna alle profielen waardoor wij u in alle waarschijnlijkheid snel van dienst kunnen zijn.

De productieruimte is voorzien van een modern machinepark, waaronder; een computer gestuurde Kaltenbach boor- zaagstraat, een computer gestuurde Voortman pons- knip machine, platenschaar,  zetbank, lasapparaten voor diverse materiaaltypes, kolomboormachine, toogbank, snijdgereedschap en diverse walsmachines.

Tevens is de productieruimte van 6 bovenloopkranen voorzien met alle een capaciteit van 5000 kg. Ook is er een heftruck waarmee er zowel snel geladen als gelost kan worden.

Personeel
Mostako Staalbouw heeft 26 vakbekwame medewerkers in dienst.
De productie en montage medewerkers zijn allen in het bezit van het VCA certificaat, hebben de benodigde lascertificaten, minimaal niveau 2 en hoger, en zijn gecertificeerd volgens de laatste norm EN ISO 9606-1.

Een gedeelte van de werknemers is nog eens speciaal gecertificeerd om indien geëist complexe lassen te mogen produceren. Dit alles wordt gecontroleerd door onze eigen meester lasser en onze lascoördinator die is opgeleid in samenwerking met het NIL.